Diari Més

Reconeixement

Joan Launes, Josep Sánchez Cervelló i el Premi de Narrativa Ribera d'Ebre, premi Sirga d'Or 2016

L'acte de lliurament del premi es va realitzar el passat divendres al Teatre Municipal La Llanterna de Móra d'Ebre

Imatge de l'acte del lliurament del premi Sirga d'Or 2016.

Joan Launes, Josep Sánchez Cervelló i el Premi de Narrativa Ribera d'Ebre, premi Sirga d'Or 2016Consell Comarcal Ribera d'Ebre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El periodista i activista Joan Launes i el doctor en Història i catedràtic de la URV Josep Sánchez Cervelló han estat guardonats ex aequo amb el premi Sirga d’Or 2016 en la categoria de persones. Pel que fa a les entitats, s'ha emportat el reconeixement el Premi de Narrativa Ribera d'Ebre. Tots ells van ser guardonats el passat divendres al Teatre Municipal La Llanterna de Móra d’Ebre en l’acte de lliurament del premi Sirga d’Or 2016, atorgat a persones i entitats amb l’objectiu de reconèixer la seva tasca envers la comarca de la Ribera d’Ebre.

En aquesta edició els riberencs han reconegut la trajectòria de Launes, periodista i activista actualment al capdavant de l’Associació Cultural La Riuada de Móra d’Ebre; a la vegada que han reconegut també la figura de Sánchez, historiador de prestigi del nostre territori i catedràtiva la URV. Finalment, els socis del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) han posat de relleu el Premi de Narrativa Ribera d’Ebre, tot un referent literari nascut de la iniciativa d’un poble petit com Vinebre que aquest any celebra la seva 35a edició.

L'acte de lliurament del premi va ser presidit pel conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, i la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim. Vila va encoratjar als presents a «continuar fent Cultura», mentre que la la presidenta del Consell va felicitar els premiats i finalistes per la seva contribució a construir i mantenir «una comarca viva i activa».

tracking