Diari Més

Laboral

El sindicats del sistema sanitari de l'Ebre reclamen més informació sobre la nova xarxa hospitalària

Els treballadors volen ser partícips del debat sobre com ha de ser aquest nou model assistencial dels hospitals del territori

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els sindicats representants dels treballadors dels cinc hospitals de les Terres de l'Ebre i de l'atenció primària han reclamat més detalls i informació sobre la xarxa assistencial única territorial en la qual està treballant el Departament, segons va anunciar el conseller de Salut, Antoni Comín. Catac-CTS\/IAC, Catac Clínica Terres de l'Ebre, CCOO, Metges de Catalunya, SATSE, UGT i USOC han assenyalat que «no qüestionen el model» sinó que volen «informació detallada». «No dubtem que tothom hi sortirà guanyant però volem saber, només això», ha insistit Maria del Mar Barberà, portaveu de la UGT a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A través d'una carta oberta al gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre, Ismael Piñas, els sindicats també «exigeixen» ser «partícips» del procés de creació de la nova xarxa assistencial hospitalària.

Els treballadors dels cinc hospitals que s'inclourien en la nova xarxa assistencial de l'Ebre han demanat que se'ls faci «partícips de tots els moviments i que puguin «estar presents en les negociacions». Com a treballadors i com a usuaris consideren que tenen «molt a dir». «Al cap i a la fi som les que coneixem els problemes de la sanitat de primera mà», han apuntat els sindicats en la carta oberta a la premsa, emesa aquest dijous. «Volem que se'ns escolti, que se'ns pregunti i poder participar», ha afegit Barberà.

tracking