Diari Més

La Terra Alta treballa per crear una Ruta del Vi per potenciar l'enoturisme a la comarca

El cellers i cooperatives es fixen en l'experiència de la Rioja Alabesa per començar a treballar

Imatge d'arxiu de vinyes.

La Terra Alta treballa per crear una Ruta del Vi per potenciar l'enoturisme a la comarcaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha començat a treballar per crear una Ruta del Vi a la comarca amb l'objectiu de potenciar la competitivitat de l’oferta enoturística. La ruta la conformaran 19 cellers i cooperatives, que ja han rebut assessorament durant el darrer any. La setmana passada, juntament amb l'ens comarcal i la Denominació d'Origen, van participar en una jornada on es va presentar el projecte d'estructuració de la ruta i es va poder aprendre, de la mà de Juanma Lavín, el model de gestió de la Ruta del Vi de la Rioja Alabesa, basat en una gestió i col·laboració publicoprivada.

Els representants dels cellers s'han compromès a promoure la creació d’una comissió de treball per a desenvolupar el model de gestió, planificar la promoció i comercialització, i incloure altres empreses del sector turístic en la nova Ruta del Vi.

Els cellers de la Terra Alta, amb l'acompanyament tècnic de DCB Turisme i Tourislab, ja han posat en marxa més de 25 activitats d'enoturisme de diferents categories, per als apassionats del vi, de la gastronomia, la naturalesa o la cultura vinculada amb la Batalla de l'Ebre. El projecte d'organització empresarial per a crear la Ruta del Vi de la Terra Alta ve recolzat des del Consell Comarcal i des de la DO Terra Alta, i té com a objectiu unir esforços per posicionar-se en els mercats enoturístics. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

tracking