Diari Més

Successos

Detingut el causant de l'accident mortal d'Amposta per conduir sota els efectes de la cocaïna

Han mort els dos ocupants d'una motocicleta de 25 i 16 anys respectivament

Furgoneta accidentada, amb una part del davant malmesa per la topada amb la motocicleta.

Dos joves moren en un accident entre una moto i una furgoneta a AmpostaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor de la furgoneta que ha col·lidit contra una motocicleta aquest migdia a Amposta causant la mort de dos joves de 18 i 15 anys, respectivament. Segons informa el cos policial l'home, de 50 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, conduïa sota els efectes de la cocaïna quan ha envaït el sentit contrari provocant l'accident mortal.

Els Mossos d'Esquadra han procedit a la seva detenció com a presumpte autor de dos delictes d'homicidi imprudent. Els agents s'han desplaçat fins al lloc de l'accident, que ha tingut lloc als volts de les 14.36 hores a la carretera N-340 al seu pas pel terme municipal d'Amposta, per tal d'identificar el conductor de la furgoneta causant de l'accident. Aquest ha resultat il·lès, i els Mossos d'Esquadra li han realitzat la prova d’alcoholèmia i drogues. La de drogues ha donat positiu per consum de cocaïna, de manera que s'ha procedit a la seva detenció.El conductor passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Amposta.

El conductor de la motocicleta, el jove de 18 anys, ha estat traslladat amb l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. La menor, de 15 anys, ha estat traslladada fins a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. En un primer moment els dos es trobaven en estat crític, i finalment, hores més tard, han mort.

tracking