Diari Més

Successos

Denunciat per utilitzar xarxes de pesca prohibides per a la captura de l'angula

La Guardia Civil va sorprendre a l'individu amb 69 xarxes de pesca tipus gànguils i 5 quilos de cranc i 2 i mig d'angula recent pescats

La Guàrdia Civil va decomissar 69 xarxes de pesca prohibides tipus gànguils, utilitzades per la captura de l'angula.

Denunciat per utilitzar xarxes de pesca prohibides per a la captura de l'angulaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guardia Civil de Sant Carles de la Ràpita ha decomissat un total de 69 xarxes de pescar tipus gànguils, utilitzats per la captura de la angula, en un operatiu establert per la eradicació de la captura furtiva d’aquesta espècie a la desembocadura del riu Ebre.

Els fets es remunten al dia 10 de novembre, quan els agents que realitzaven un operatiu per la protecció del medi ambient en la desembocadura del riu Ebre a la Badia dels Alfacs, Amposta. En aquest indret els policies van enxampar una persona que estava pescant professionalment sense llicència amb una embarcació recreativa, on tenia instal·lats 69 gànguils per la captura de l’angula i el cranc. A l’embarcació també s’hi van trobar quatre quilos de crancs i dos quilos i mig d’angules que havia capturat recentment.

L’autor dels fets va ser denunciat per pesca sense la llicència perceptiva i per utilitzar xarxes de pesca prohibides. Les infraccions s’han transmès al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat perquè se li obri un procediment sancionador. Les eines de pesca decomissades s’han posat a disposició de la Generalitat i les captures s’han entregat a la Confraria de Pescadors de Sant Carles de la Ràpita.

tracking