Diari Més

MUNICIPAL

Comença la remodelació del casc antic d'Horta de Sant Joan

Les obres han estat adjudicades per 940.771 euros a l'empresa Construccions Jaén Vallès

La plaça de l'Església és un dels espais del municipi que es remodelarà.

Empieza la remodelación del casco antiguo de Horta de Sant JoanGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha iniciat la remodelació del casc antic d'Horta de Sant Joan, catalogat com a Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN), adjudicadaper 940.771 euros a l'empresa Construccions Jaén Vallès.

En aquest cas, l'Incasòl actua per encàrrec de l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan, encara que finançarà el 26% de les obres d'urbanització, mentre que el consistori es farà càrrec del 74%, amb recursos propis i l'aportació de l'1,5% cultural del Ministeri de Foment.

Les obres preveuen un àmbit d'actuació de més de 3.500 metres quadrats, corresponents als carrers de Moragreda, Tomás Gil i Menbrado, Doctor Messeguer del Perot, plaça de Sant Salvador, plaça de l'Església, Santa Ana i Pintor Picasso.

L'actuació inclou un nou paviment de pedra a la zona del recinte emmurallat i formigó rentat a les zones de fora muralles, així com la renovació de gran part dels serveis del casc antic.

Està previst renovar la xarxa d'aigua potable i clavegueram, crear una xarxa que separi les aigües pluvials, enterrar la xarxa elèctrica de baixa tensió i telefonia, canviar l'enllumenat públic, així com també construir una nova xarxa de dades i de gas.

tracking