Diari Més

Successos

Intervenen dues tones d'haixix a Deltebre en un vaixell procedent del Marroc

Hi ha quinze detinguts i el cas està sota secret de sumari

Imatge del jutjat d'instrucció de Tortosa.

Intervenen dues tones d'haixix a Deltebre en un vaixell procedent del MarrocGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha explicat que els Mossos d'Esquadra estant duent a terme, aquest dilluns, una important operació contra el tràfic de drogues a les Terres de l'Ebre. Segons ha confirmat el cap del Departament, hi ha quinze persones detingudes i pràcticament dues tones de haixix intervingudes en una embarcació que venia del Marroc. El vaixell ha estat interceptat a la zona del delta de l'Ebre. El conseller d'Interior ha remarcat que l'operatiu està sota secret de sumari però, segons fonts properes al cas, la intercepció s'ha produït en el terme municipal de Deltebre (Baix Ebre) durant la matinada d'aquest dilluns. L'operació continua oberta. El conseller Jané ha destacat la importància d'aquest cop policial contra el tràfic d'estupefaents per la quantitat de droga que s'ha trobat i el nombre de detinguts que hi ha fins al moment.

Segons ha pogut saber l'ACN, l'operatiu s'ha dut a terme prop de la urbanització de Riumar, a Deltebre, on els veïns han despertat, de matinada, alertats per l'ampli dispositiu policial que s'hi ha desplegat. Els Mossos d'Esquadra hauria sorprès els traficants en una zona propera a la bassa de l'Arena desembarcant l'haixix i han detingut quinze persones. Dos homes més han fugit amb l'embarcació amb la qual havien transportat la droga quan la policia ha aparegut a Deltebre. Han estat interceptats més tard pel servei marítim de la Guàrdia Civil en una zona costera prop de Torredembarra. El vaixell ha quedat retingut en aquest municipi del Tarragonès. Les diligències sobre aquesta actuació de la Guàrdia Civil s'ha traslladat al jutjat del Vendrell. La resta han quedat a càrrec del Jutjat d'Instrucció número 4 de Tortosa.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha agraït l'actuació policial en una zona on es creu habitual l'entrada de droga per via marítima. «Pensem que és un dels punts que tenim caracteritzats per l'entrada de productes en contra de la salut pública, de drogues, i el fet d'aquesta operació és d'agrair als Mossos d'Esquadra, per la feina i la investigació que han dut a terme», ha dit Soler.

tracking