Diari Més

Sant Carles de la Ràpita

L'Ajuntament contractarà onze persones a l'atur per treballar en serveis municipals

El consistori s'encarregarà de tramitar i finançar íntegrament el pla d'ocupació amb 119.000 euros

L'Ajuntament contractarà onze persones a l'atur per treballar en serveis municipals

L'Ajuntament contractarà onze persones a l'atur per treballar en serveis municipalsAjuntament de Sant Carles de la Ràpita

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpitadestinarà 119.000 euros a la contractació d'onze persones inscrites a l'atur perquè treballin en «serveis essencials i prioritaris»del municipi. La mesura forma part del Pla d'ocupació local 2016, tramitat i finançat íntegrament pel consistori, un programa amb el qual el govern municipal pretén impulsar polítiques actives d'ocupació i reactivar l'economia.

Els treballadors contractats prestaran serveis en àmbits com els serveis i equipaments culturals, la conservació i manteniment d'infraestructures i equipaments, l'atenció al ciutadà, els serveis socials, així com turisme i dinamització econòmica. De moment, i a través de les borses específiques constituïdes el passat mes d'agost, s'han contractat dos peons de jardineria i dos dels tres peons de neteja viària previstos. Pròximament, s'incorporarà el tercer i quatre oficials de primera, un tècnic social i un tècnic de promoció econòmica.

L'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, ha recordat que el pla és un dels objectius del mandat del govern municipal amb voluntat de generar ocupació, especialment per a les persones amb dificultats d'inserció laboral, a més de contribuir al desenvolupament econòmic del municipi.

tracking