Diari Més

Turisme

Els francesos, els turistes més interessats per l'Ebre

Tres de cada 10 consultes a EbreTerra han estat fetes, aquest agost, per estrangers francesos

Els francesos, els turistes més interessats per l'Ebre

Els francesos, els turistes més interessats per l'EbreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Oficina Comarcal de Turisme del Baix Ebre, ubicada a EbreTerra (Deltebre), ha atès durant el mes d'agost un total de 1.168 consultes de turistes que han visitat la comarca, especialment, el delta de l'Ebre. Les dades de procedència confirmen el protagonisme que aquest estiu ha tingut el turisme francès a la comarca: tres de cada 10 consultes han estat efectuades per turistes d'aquesta nacionalitat.

No obstant això, el gruix més important de visites a EbreTerra han estat de turistes catalans (40,4 %), principalment de municipis de la regió de Barcelona. La resta de consultes fetes s'han repartit entre els turistes procedents d'altres comunitats d'Espanya (16.7 %) i de la resta d'Europa (12,4 %).

La majoria de turistes que han acudit a EbreTerra ho han fet per conèixer de primera mà l'oferta turística i gastronòmica del Baix Ebre i les Terres de l'Ebre, en general, i per obtenir un mapa de la regió amb tots els atractius turístics i zones d'interès a visitar. En funció dels dies d'estada, des de l'Oficina Comarcal de Turisme s'han recomanat diverses possibilitats des de la visita als parcs naturals del Delta de l'Ebre i els Ports fins a altres atractius com el patrimoni històric i cultural de Tortosa, els pobles d'interior, la Via Verda, els recorreguts amb llagut per l'Ebre a Benifallet i Tortosa o les atractives platges i cales del litoral del Baix Ebre.

El conseller comarcal de Turisme, José Emilio Bertomeu, ha destacat que "el nostre objectiu no es limita a divulgar els principals actius turístics com poden ser el Delta de l'Ebre o els Ports, des d'EbreTerra donem a conèixer al turista que ens visita tots els atractius de la comarca, tant els dels pobles mariners com els dels de l'interior".

D'altra banda, després de fer una anàlisi de la procedència dels visitants, Bertomeu ha remarcat que el Consell Comarcal continuarà fent una aposta decidida per consolidar la presència del turisme francès al Baix Ebre amb accions de promoció i ha citat com a exemple la recent col·laboració amb l'edició de la guia'Petit Futé Costa Daurada et Terres de l'Ebre Edition 2017'adreçada al públic francès. El grup editorial francès'Petit Futé', per encàrrec del Patronat de Turisme de la Diputació, publicarà properament aquesta guia, amb una primera edició de 10.000 exemplars en paper i una versió online que es distribuirà per Amazon, Google Play i Itunes, on la Via Verda tindrà un especial protagonisme.

tracking