Diari Més

Successos

Quatre detinguts per distribuïr cocaïna a Sant Carles de la Ràpita

La Guàrdia Civil ha intervingut 175 grams de cocaïna, 19.000 euros, una arma de foc i diversos objectes més

Quatre detinguts d'una xarxa de distribució de cocaïna a Sant Carles de la Ràpita

Quatre detinguts d'una xarxa de distribució de cocaïna a Sant Carles de la RàpitaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un operatiu de la Guàrdia Civil ha desmantellat una organització que es dedicava a la distribució de cocaïna a Sant Carles de la Ràpita. L'operatiu ha comptat amb registres a tres domicilis del municipi i a un local d'Amposta, i ha acabat amb quatre detinguts, 175 grams de cocaïna, més de 19.000 euros, dos vehicles, una arma de foc amb cartutxos, 8 bàscules de precisió, substàncies per tallar i una premsa hidràulica intervinguts.

La Guàrdia Civil va tenir coneixença d'una persona que distribuïa cocaïna a la zona gràcies a la col·laboració ciutadana. Aquesta persona no treballava i es dedicava, exclusivament, a distribuir la substància, tant al seu domicili com als llocs diferents llocs quan se li encarregava. D'aquesta manera, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació per esbrinar els fets juntament amb la Policia Local de Sant Carles de la Ràpita i d'Amposta.

La Guàrdia Civil ha registrat els tres habitatges de Sant Carles de la Ràpita i el local d'Amposta. Les persones detingudes són el responsable, de nacionalitat espanyola, un colombià, un pakistanès i una italiana. Els detinguts, juntament amb la substància i els altres objectes intervinguts, han estat posats a disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 d'Amposta.

La xarxa

L'organització estava estructurada pel que fa a la funció que cada detingut realitzava. El responsable custodiava, elaborava, preparava per la distribució i guardava la droga al local d'Amposta. En funció de les quantitats requerides, realitzava la distribució en quantitats reduïdes per tal de dificultar una possible intervenció policial. Per una banda, venia directament a consumidors habituals, i per altra facilitava als altres membres de l'organització la droga perquè també la distribuïssin.

tracking