Diari Més

Cases d'Alcanar

Detingut un camioner per circular amb una taxa d'alcoholèmia cinc vegades superior a la permesa

La detenció s'ha produït aquest dilluns a la tarda a l'N-340 a les Cases d'Alcanar

Detingut un camioner que circulava amb una taxa d'alcoholèmia cinc vegades superior a la permesa

Detingut un camioner que circulava amb una taxa d'alcoholèmia cinc vegades superior a la permesaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial de Terres de l’Ebre van detenir ahir, a Amposta (Montsià), un home de 55 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol i per conducció temerària.

Els fets van passar ahir a la tarda, pels volts de les 17:45 hores, quan ens van alertar que un camió circulava temeràriament per la carretera N-340, a l’altura de les Cases d’Alcanar.

Immediatament es va muntar un dispositiu policial per tal de localitzar i aturar al vehicle infractor. Poc després, un dotació policial va localitzar el camió, al seu pas per Sant Carles de la Ràpita, però el conductor va fer cas omís a les indicacions dels agents per tal d’aturar-se.

La dotació dels mossos, amb els llums prioritaris i senyals acústics encesos, van seguir-lo i van observar com circulava fent ziga-zagues, envaint el sentit contrari i frenant de sobte sense un motiu aparent.

En el decurs del seguiment els mossos van haver de realitzar diverses maniobres evasives, apartant-se al voral, per tal d’evitar una col·lisió. Durant el trajecte el camió va posar en greu risc la resta d’usuaris i a la pròpia patrulla, ja que en aquella franja horària hi havia un trànsit intens.

Després d’aconseguir aturar-lo a l’altura d’Amposta, els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. En sotmetre’s a la prova va donar un resultat positiu de 0,81 mg/l, cinc vegades més del màxim permès.

Finalment, es va activar el servei de Bombers de la Generalitat per tal d’apartar el vehicle, ja que havia quedat en un carril de desacceleració de l’N-340, i traslladar-lo fins el Polígon Oriola, a Amposta, on va quedar immobilitzat.

Els detingut ha passat aquest matí a disposició judicial als jutjats d’Amposta i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

tracking