Diari Més

Trànsit

El nen que viatjava en un dels turismes de l'accident a l'Aldea segueix en estat crític

Està ingressat a la UCI de l'Hospital Sant Joan de Déu i evoluciona favorablement dins la gravetat

El nen d'11 anys que viatjava en un dels turismes implicats en un accident a l'AP-7 a l'Aldea segueix en estat crític

El nen d'11 anys que viatjava en un dels turismes implicats en un accident a l'AP-7 a l'Aldea segueix en estat críticCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nen d'11 anys que viatjava en un dels turismes implicats en un accident a l'AP-7 a l'Aldea,aquest diumenge, continua en estat crític. El nen està ingressat a la UCI de l'Hospital Sant Joan de Déu, on evoluciona favorablement dins la gravetat, segons han indicat fonts del centre hospitalari. En l'accident també van morir un home i una dona i set persones van resultar ferides de diversa consideració, entre elles aquest nen d'11 anys que va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital Sant Joan de Déu en estat crític i un altre nen de 13 anys que va quedar ferit greu i va ser evacuat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Els altres cinc afectats van ser traslladats a l'Hospital Verge de la Cinta i van resultar ferits menys greus. A més un altre nen va sortir il·lès de l'accident. L'avís del sinistre es va rebre a les 11.14 hores al quilòmetre 321 en sentit Barcelona i la circulació de la carretera va quedar totalment tallada en sentit nord. Tant les dues persones que han perdut la vida en l'accident com la resta d'afectats són estrangers. Cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i nou dotacions dels Bombers van treballar a la zona de l'accident, on un dels turismes va bolcar. També hi van treballar cinc ambulàncies del Serveid'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat. El sinistre va obligar a tallar l'autopista durant més de dues hores i es van registrar fins a 7 quilòmetres de retencions.

tracking