Diari Més

Mobilitat

El bus a l'Ebre es reforça amb 12 expedicions per «absorbir» l'augment de la demanda

A partir de l'1 d'agost hi haurà 12 expedicions més cap a Barcelona i Tarragona

Dotze noves freqüències reforçaran els serveis de bus de les Terres de l'Ebre, a partir d'aquest dilluns

Dotze noves freqüències reforçaran els serveis de bus de les Terres de l'Ebre, a partir d'aquest dillunsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà a partir del proper dilluns, 1 d'agost, les comunicacions amb autobús entre les Terres de l'Ebre i Barcelona i Tarragona. A les hores punta, entraran en servei 12 noves expedicions diàries, 3 d'anada i 3 de tornada, des de Tortosa cap a l'aeroport del Prat i Barcelona, i també 3 d'anada i 3 de tornada cap a Tarragona.

El nou servei ha de servir per «absorbir»l'augment de la demanda del transport públic per carretera que ha crescut un 46% des del mes de gener, en bona part, a causa dels incidents constants que pateixen les línies ferroviàries del territori.

Amb les noves freqüències, l'oferta total del corredor que comunica les Terres de l'Ebre amb l'aeroport del Prat i Barcelona passarà a tenir 26 expedicions diàries (13 per sentit), i el que connecta amb Tarragona, 16 expedicions diàries (8 per sentit). A tots els nous serveis es poden usar les targetes T-10 i s'ofereix connexió a Internet i premsa gratis a bord.

Les noves sortides des de Tortosa fins a Barcelona seran a les 7.30, 10.40 i 15.00 hores. I, de tornada, a les 15.45, 18.00 i 19.00 hores. En direcció a Tarragona hi haurà nous busos a les 9.30, 15.15 i 19.30 hores i, en sentit contrari, a les 13.00, 17.30 i 21.00 hores. Tots aquests serveis fan parada també a l'Aldea, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, les Cases d'Alcanar i Alcanar.

tracking