Diari Més

Mobilitat

El Govern acusa de «demagògia» a Trens Dignes

El delegat a les Terres de l'Ebre insisteix que els horaris provisionals s'han acceptat per resoldre una «situació d'emergència»

Es reprèn la circulació de trens entre l'Ametlla i l'Hospitalet amb 160 minuts de retard

Es reprèn la circulació de trens entre l'Ametlla i l'Hospitalet amb 160 minuts de retardACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha recriminat a la plataforma Trens Dignes que els acusin«d'abaixar-se els pantalons»pels nous horaris de l'R16 que s'han acceptat a canvi que Adif resolgui les principals incidències de la línia, en breu.

Segons Pallarès, la «indignació»feta pública per la plataforma és «injusta»tenint en compte«els esforços»del Departament de Territori i Sostenibilitat per a la millora de la mobilitat al territori, amb nous serveis com la unificació tarifaria del bus o la connexió a l'aeroport del Prat per carretera i el nou tren nocturn que sortirà de Tortosa al setembre o l'aturada de l'Euromed prevista per al novembre, entre altres.

El delegat considera«demagògic»responsabilitzar la Generalitat dels problemes que acumulen els trens i ha assenyalat que els retards i les aturades es deuen a la falta d'inversió del govern espanyol. «No ens poden posar al mateix sac», ha insistit.

tracking