Diari Més

Societat

L'Ametlla intentarà fer el rècord Guinness de més gent fent snorkel alhora

Volen aplegar 350 persones a la platja de Sant Jordi el diumenge 19

L'Ametlla intentarà fer el rècord Guinness de més gent fent snorkel alhora

L'Ametlla intentarà fer el rècord Guinness de més gent fent snorkel alhoraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre de busseig Plàncton Diving vol aplegar 350 persones fent snorkel (immersió lleugera amb ulleres i tub) a la platja de Sant Jordi de l’Ametlla de Mar i així fer entrar el municipi al Llibre Guinness dels Rècords. Aquest rècord encara mai ha estat registrat a cap altre lloc del món.

L’acte tindrà lloc el pròxim diumenge 19 de juny al matí, entre les 10.30 h i les 13.30 h, a la platja de Sant Jordi, al municipi de l’Ametlla de Mar, i pretén reunir com a mínim 250 persones, tot i que l'objectiu que s'han marcates d'un centenar de persones més,que es posin les seves ulleres i tub de busseig i facin snorkel durant un mínim de 5 minuts alhora.

Plàncton organitza aquesta activitat com a tret de sortida de la temporada d’activitats aquàtiques a un dels trams de costa més ben conservats de Catalunya i posant en valor aquest litoral.

Per a facilitar l’acte, l’organització ha habilitat un formulari d’inscripció onlineerquè tothom pugui apuntar-se i fer una previsió de si es podrà complir l’objectiu de 350 persones que s’ha marcat Plàncton.

Des de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar han donat suport a la iniciativa, així com la guingueta l’Espetó de la mateixa platja de Sant Jordi, el Club Nàutic de l’Ametlla de Mar i l’empresa de material de busseig Cressi.

Durant el matí s’obriran les inscripcions per aquells que encara no ho hagin fet, i es donarà un detall commemoratiu així com es marcarà el dorsal a tots els participants.

De les 11.00 h a les 12.30 h es faran sessions de pràctica d’snorkel amb les guies de Plàncton per a aquelles persones que no hagin fet servir mai unes ulleres i tub i vulguin aprendre’n per participar en el rècord.

També en el mateix horari es farà un taller d’interpretació de restes marines per a totes les edats per a posar en valor les restes que trobem vora la mar i ens indiquen els valors naturals submarins de la zona. A ambdues activitats us podeu apuntar de forma gratuïta i és per a tothom.

tracking