Diari Més

Successos

Detenen quatre homes a l'AP-7 al Baix Ebre quan intentaven robar amb el mètode 'peruà'

Els van enxampar després de perseguir-los per un tram d'autopista quan intentaven fugir de la Policia conduint temeràriament

Els Mossos detenen quatre homes a l'AP-7 al Baix Ebre quan intentaven cometre robatoris amb el mètode 'peruà'

Els Mossos detenen quatre homes a l'AP-7 al Baix Ebre quan intentaven cometre robatoris amb el mètode 'peruà'ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de l'Àrea Regional de Trànsit de les Terres de l'Ebre han detingut quatre homes que intentaven cometre robatoris amb l'anomenat mètode 'peruà' a l'AP-7. Els fets van passar cap a les 12 del migdia del passat 11 de maig quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra presencia com un turisme, que circulava sentit Barcelona, dóna un tomb a l'AP-7, a l'alçada de l'Ampolla (Baix Ebre) aprofitant unes obres i el fet que la mitjana estigués separada per cons, i continua el desplaçament en sentit València. Els agents comencen a seguir el vehicle fent-li senyals perquè s'aturés, moment en el qual comencen la fugida amb una conducció temerària i fent cas omís de la Policia. Davant la perillositat per al trànsit, la patrulla demana reforços policials. A l'alçada de l'Aldea, un dels homes que viatjava en el cotxe salta i comença la fugida a peu, mentre que els altres continuen la marxa. Pocs quilòmetres després, els Mossos els detenen.

Després de la persecució, una patrulla dels Mossos d'Esquadra veu un vehicle, amb matrícula del Regne Unit, aturat a la sortida de l'AP-7 A Amposta. Quan s'aturen, una parella, de nacionalitat britànica, els explica que s'havien aturat a l'àrea de servei del Baix Ebre, a l'Aldea, i que quan han reprès la marxa s'han adonat que tenien una roda punxada. La Policia els alerta de la possibilitat que haguessin estat víctimes d'un intent de robatori pel mètode 'peruà', i ells detallen que a l'àrea de servei havien vist dos homes caminant per la passarel·la amb actitud sospitosa.Un cop completat el relat dels fets, els Mossos acusen els quatre detinguts, un d'ells amb nombrosos antecedents policials per fets similars, dels delictes de conducció temerària, gran risc per a la circulació, i furt en grau de temptativa, a més d'un per danys lleus.Tots quatre, tres de nacionalitat romanesa i un alemanya, tenen edats compreses entre els 26 i 20 anys. Els detinguts van passar a disposició judicial del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa el 12 de maig que els va deixar en llibertat amb càrrecs.

tracking