Diari Més

Fira

Expoebre reforça les activitats per despertar l'atenció dels visitants

L'exposició de vehicles guanya superfície i l'interior de la mostra es reinventa per millorar les relacions comercials

Expoebre reforça les activitats per despertar l'atenció dels visitants

Expoebre reforça les activitats per despertar l'atenció dels visitantsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fira ExpoEbre de Tortosa, aquest any amb el lema de 'Fira de Primavera', s'inaugurarà el 28 d'abril a la tarda. Seran tres dies i mig de mostra multisectorial, enguany amb un extens programa d'activitats que es faran al nou espai Fira d'Activitats i també a l'espai EbreAmbient, la mostra del medi ambient i la sostenibilitat. Hi haurà tallers, concerts, actuacions, desfilades, representacions, castells, etc., tot un desplegament d'accions pensades per entretenir però sobretot mantenir l'atenció del visitant dins de l'espai de la mostra.

«Volem que el visitant no només passegi per la fira sinó mantenir el consumidor a l'espai que pot fer que observi millor la resta d'estands i beneficiarà els expositors», ha destacat Emili Lehmann, regidor de Fires de Tortosa.

Hi haurà més de 6.000 metres quadrats d'exposició, amb una ampliació del 20% de la superfície destinada al sector de l'automoció, i entre 180 i 190 estands. També l'interior del pavelló firal oferirà una nova distribució per intentar apropar els visitants als expositors.

tracking