Diari Més

Tragèdia a Freginals

El conductor de l'accident de Freginals segueix en estat crític

Continuen ingressats 8 ferits més de diversa consideració

Imatge general de la façana de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, amb diversos agents dels Mossos d'Esquadra a la porta, el 21 de març de 2016

Freginals, accident, AP-7, víctima, façana, hospital, Verge de la Cinta, autobús, TortosaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor de l'autocar que es va accidentar el passat dia 20 a Freginals (Montsià) continua ingressat en estat crític, mentre encara segueixen hospitalitzats vuit ferits més en l'accident.

Segons ha informat el departament de Salut, el conductor de l'autocar és l'únic ferit que segueix en estat crític, hospitalitzat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Baix Ebre).Dos ferits més estan en estat greu i 6 menys greus

A més del conductor ingressat a Tortosa, estan hospitalitzats en centres de Barcelona: un altre pacient a l'Hospital de Sant Pau, 2 a l'Hospital Clínic, un a la Vall d'Hebron i dos a l'Hospital del Mar.

A més, hi ha un altre malalt a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i un a l'Hospital Germans Trias i Pujol, a Badalona (Barcelonès).

Des de l'última actualització, s'han donat tres altes hospitalàries: una a l'Hospital Comarcal de Vinaròs; una a l'Hospital Universitari de Bellvitge, a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès); i una a la Clínica Creu Blanca de Barcelona.

tracking