Diari Més

Tragèdia a Freginals

El Govern denuncia que Catalá i Margallo es van desentendre de la tragèdia de Freginals

El conseller de Justícia considera que la resposta internacional de la Generalitat a l'accident ha estat «eficaç»

Pla mig del primer ministre italià, Matteo Renzi, agafant-se les mans amb el conseller Raül Romeva a les portes de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Imatge del 21 de març de 2016

Itàlia, accident, conseller, hospital, autobús, AP-7, Verge de la Cinta, Matteo Renzi, Tortosa, primer ministre, FreginalsLaia Poblado

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Justícia de la Generalitat, Carles Mundó, ha denunciat avui que els ministres de Justícia, Rafael Catalá, i d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, s'han desentès de la tragèdia de Freginals (Montsià), on tretze alumnes d'Erasmus van morir en un accident d'autobús diumenge passat.

En una entrevista a Rac-1, Mundó ha assegurat que no ha tingut cap contacte amb Catalá sobre l'accident, ja que el ministre«no s'ha interessat»per cap aspecte relacionat amb aquest sinistre.

«Tampoc hi ha hagut massa interès, sent amables, per part del ministeri d'Afers Estrangers, malgrat que les víctimes eren estrangeres», ha indicat Mundó, segons un comunicat de l'emissora.

Per al conseller, davant aquesta situació ha hagut de ser el conseller d'Exteriors de la Generalitat, Raül Romeva, qui ha hagut de tractar«directament»amb els consolats i les ambaixades dels països de les víctimes. «A nivell internacional, el govern de Catalunya ha donat una resposta eficaç», ha subratllat.

tracking