Diari Més

Tragèdia a Freginals

Les víctimes de Freginals no portaven cordat el cinturó de seguretat

El comissari de Mobilitat dels Mossos confirma aquesta informació que havia publicat El Mundo

Les víctimes de Freginals no portaven cinturó de seguretat

Les víctimes de Freginals no portaven cinturó de seguretatOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cap de les víctimes mortals de l’accident de Freginals portava el cinturó de seguretat cordat. El comissari de Mobilitat delsMossosd'Esquadra, MiquelEsquiusha confirmataquesta informació, que ja havia publicata l’edició digital d’El Mundo, aquest dimecres al matí. Esquius tambéha explicat que les primereshipòtesis amb les quals treballenapunten que el conductor de l'autobús es va adormir o es va distreure al volant per una causa indeterminada, ja que va fer un «cop de volant».

Fonts del serveis d’emergències consultades per El Mundojahavienafirmat que la manera com van ser trobades les 13 estudiants mortes evidencia aquest fet. La mateixa font assegura que si haguessin portat el cinturó fet, no haurien sortit disparades de l’autobús a causa de l’impacte.

La Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra està treballant amb aquesta hipòtesi en la investigació que tracta d’explicar perquè van haver-hi tantes morts en el sinistre. El fet que es trobés molts dels estudiants ferits penjant dels seus seients, reforça aquesta tesi, apunta El Mundo. La capçalera ho exemplifica indicant que bona part dels 23 ferits en l’accident van haver de ser rescatats del seu seient i alguns d’aquests només tenien contusions lleus.

tracking