Diari Més

Tragèdia a Freginals

«No pensava que sortiria amb vida d'aquell lloc veient com estaven la resta»

Testimoni escrit d'un dels supervivents de l'accident en un dels llibres de condol

«No pensava que sortiria amb vida d'aquell lloc veient com estaven la resta»

«No pensava que sortiria amb vida d'aquell lloc veient com estaven la resta»EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Mai vaig pensar que sortiria amb vida d'aquell lloc veient com estava la resta dels meus companys», ha escrit avui A.G., un dels alumnes d'Erasmus que viatjava en l'autocar sinistrat ahir a l'AP-7 en el qual van morir 13 de les seves companyes i 23 han hagut de ser hospitalitzats.

A.G. ha deixat aquest missatge en un dels vuit llibres de condols que hi ha al vestíbul de l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (UB) per honrar i recordar les víctimes de l'accident d'autobús de Freginals (Montsià), qui ha afirmat: «no tinc paraules per descriure el que ha passat.»

Un altre dels estudiants que va viatjar a València amb motiu de les Falles, en un viatge organitzat per Erasmus Student Network (ESN) Barcelona, Alec, ha explicat que ell tenia assignat un altre autobús per al trajecte i que, igual que els seus companys, estava dormint quan van tenir lloc els fets.

«Quan vaig saber el que havia passat, vaig enviar un missatge a un amic que viatjava a l'autobús accidentat i, per sort, em va respondre dient que estava bé», ha recordat alleujat Alec, qui ha afegit que durant el viatge els estudiants van estar de festa i visitant València i les falles.

«Només per sort, jo no estava en aquell autobús», podia llegir-se en una altra de les dedicatòries d'un llibre de condols de la UB, on també hi ha 13 rams de flors blanques, un per cada víctima mortal, i espelmes enceses.

«La tragèdia és molt injusta», es pot llegir en el mateix missatge.

De la seva banda, C.R. ha escrit en un dels nombrosos comentaris publicats al mur del Facebook de l'Erasmus Student Network Barcelona, l'organitzador del viatge: «aquest ha estat un increïble viatge tràgic, però junts amb el suport de tots els qui ens envolten tirarem endavant».

tracking