Diari Més

Tragèdia a Freginals

Els tres joves ingressats a Vinaròs evolucionen favorablement

Dels 29 ferits, 23 encara estan ingressat en diversos centres hospitalaris

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tres ferits en l'accident d'un autocar registrat ahirdiumengea l'autopista AP-7 al seu pas pel terme de Freginals (Montsià) que van ser traslladats a l'Hospital de Vinaròs (Castelló) segueixen ingressats i presenten una evolució favorable, han informat fonts de la Conselleria de Sanitat.

Es tracta d'un noi i dues noies, d'entre 20 i 22 anys, la nacionalitat dels quals no ha transcendit, que van ingressar al centre mèdic, situat a uns 40 quilòmetres al sud del lloc de l'accident, a les 08.30 hores d'ahir.

A l'accident van morir 13 noies, estudiants d'Erasmus a la Universitat de Barcelona (UB), set de les quals eren de nacionalitat italiana, dues eren alemanyes, una romanesa, una francesa, una austríaca i una uzbeka, segons ha confirmat aquest matí el conseller català d'Interior, Jordi Jané.

A més hi va haver 29 persones ferides més de diferent pronòstic, 23 de les quals estan ingressades en diversos centres hospitalaris.

L'accident de va produir en xocar l'autobús en el qual viatjaven contra un vehicle en l'AP-7, a Freginals (Montsià), un sinistre que el Govern central i la Generalitat han atribuït inicialment a un «error humà».

tracking