Diari Més

Tragèdia a Freginals

El pare d'una de les víctimes: «No s'hauria d'haver traslladat els joves de matinada»

Sis de les famílies de les víctimes estan sent acollides al Parador de Tortosa abans d'anar al tanatori de Jesús

El pare d'una de les víctimes: «No s'hauria d'haver traslladat els joves de matinada»

El pare d'una de les víctimes: «No s'hauria d'haver traslladat els joves de matinada»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pare d'una de les víctimes mortals de l'accident de l'AP-7 a Freginals ha criticat que es traslladés els joves des de València a Barcelona a altes hores de la matinada. «Era massa tard per conduir, amb gent jove que havia vingut a aquest país a gaudir i estudiar i al final han mort», ha dit consternat. La seva filla, Serena de 22 anys, de Torino, Itàlia, estudiant de 4rt de farmàcia, és una de les joves que perdia la vida dissabte en l'accident, i el seu pare ha lamentat que no se'ls confirmés la seva mort fins passades 24 hores. «No he reconegut la meva filla», ha apuntat. Ell i un jove que l'acompanyava, han demanat que es prenguin les mesures pertinents perquè un accident com aquest no es torni a produir. Sis de les tretze famílies que ja han arribat a Tortosa s'allotgen al Parador de la capital ebrenca on són atesos per professionals.

El pare de Serena, víctima mortal de l'accident de Freginals, ha criticat durament que hagi mort tanta gent jove i considera que el seu transport des de València no es va fer amb la seguretat necessària. Sobretot ha lamentat que el viatge es fes de matinada. «Calia evitar riscos», ha insistit. «Era massa tard per conduir amb gent jove. Un país com aquest no hauria d'haver transportat aquests joves sense la seguretat adequada, a les 4 del matí, des de València. No tenia sentit, segons la nostra opinió», han dit el pare i també un noi jove que l'acompanyava.

Per al pare de la jove italiana, està sent molt difícil admetre la mort de la seva filla i ha explicat que la mare no ha pogut viatjar fins a Espanya perquè està totalment destrossada. «Ens volem treure la vida, la nostra vida no té sentit sense la nostra filla», ha sentenciat. L'home ha apuntat que li ha estat difícil reconèixer la seva filla, a la qual hauria identificat a través d'una foto. També ha lamentat que hagin tingut que esperar un dia per rebre la confirmació de la mort de la Serena i que encara no hagin pogut vetllar-la.

«Jo vaig enviar-la tranquil a estudiar en aquest país amic i me l'emporto a casa morta. Era una noia meravellosa», ha dit amb llàgrimes als ulls. «La meva filla quedarà al nostre cor però cuideu dels joves perquè coses així no passin mai més», ha afegit.

tracking