Diari Més

Jesús

Es lliuren premis als millors esportites jesusencs

L'acte tindrà lloc el pròxim 19 de març al Cadal Jesusenc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per posar punt i final a la «II SETMANA DE L’ACTIVITAT FÍSICA I LASALUT», aquest dissabte 19 de març, a les 19.00h i al Casal Jesusenc,tindrà lloc l’acte de lliurament de premis de l’esport jesusenc. En aquest esreconeixerà el treball d’esportistes jesusencs i d’esportistes que representenles entitats del poble. D’entre tots ells, s’escollirà el millor esportista jesusenc

de l’any 2015.

Premis:

 PREMI AL RECONEIXEMENT DE LES ENTITATS. Per haveraconseguit títols, organitzar esdeveniments i per la celebració d’unaniversari important de l’entitat o de l’activitat duta a terme.

 RECONEIXEMENT A ESPORTISTES PER PART DE LES ENTITATS.

Es lliurarà als esportistes presentats per cada entitat.

 PREMI A LA TRAJECTÒRIA ESPORTIVA, CONSTÀNCIA I

VOLUNTARIAT. D’entre els esportistes presentats per cada entitat, eljurat escollirà el guardonat.

 MENCIONS ESPECIALS A ENTITATS I ESPORTISTES. Col·lectiud’entitats i persones dintre el món de l’esport que, tot i no ser títolsimportants, mereixin un reconeixement.

 PREMI AL MILLOR ESPORTISTA. Guardó per a l’esportista mésdestacat i representatiu de la nostra població per la seua tascarealitzada durant l’any 2015.

Durant l’acte actuaran l’alumnat de gimnàstica artística de l’IE DanielMangrané i el Club Ball Esportiu Twist Jesús.

Recordem que durant tota aquesta setmana s’han programat un seguitd’actes relacionats amb l’esport per activar i potenciar un estil de vidasaludable. La finalitat d’aquesta setmana és per un costat donarprotagonisme a les entitats esportives del poble, i per l’altre fer arribar elmissatge a tothom, grans i menuts, de la importància de fer activitat física iadquirir hàbits saludables.

tracking