Diari Més

Societat

Els escolars tarragonins porten les classes d'educació física al carrer

Aquesta acció, convocada pel Col·legi de Llicenciats d’Educació Física, reflexiona sobre educació física i salut i reivindicar les tres hores d’aquesta activitat a la setmana

Alumnes del Martí i Franquès assajant una dansa en el marc del Dia de l'Educació Física al carrer.

Els escolars tarragonins porten les classes d'educació física al carrerDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alumnes tarragonins des de infantil fins a batxillerat han portat, aquest dimecres 25 d’abril, les classes d’Educació Física als carrers de la ciutat. Les diverses activitats relacionades amb aquesta assignatura que diversos centres han dut a terme a la ciutat s’emmarquen en la celebració del Dia de l’Educació Física al Carrer, jornada convocada pel Col·legi de Llicenciats d’Educació Física.

Aquesta jornada pretén reflexionar sobre l’educació física i la salut per donar a conèixer la transformació pedagògica en el marc d’aquesta assignatura i conscienciar a les persones dels alts índex de sedentarisme al nostre país amb els problemes de salut que això comporta. A més, també es reivindiquen les tres hores setmanals necessàries d’aquesta activitat física.

En el marc d’aquesta jornada, escolars de 4t de primària de vuit escoles de la ciutat han realitzat activitats a la Rambla entre les 9.45 i les 12h sota el lema ‘Surt al carrer i passa-t’ho bé’. Per altra banda, diferents instituts de la ciutat també han organitzat activitats esportives. Un exemple és el Martí i Franquès, els alumnes del qual han fet un circuit i jocs col·laboratius esportius. També han assajat al carrer el ball que portaran a les jornades de dansa i poesia Tarragona Bestial, que se celebraran el proper divendres a la plaça de les Cols.

tracking