Diari Més

Policial

Detingut a Tarragona un home que tenia vuit ordres de detenció per estafes arreu de l'Estat

Li van localitzar 28 documents acreditatius dels quals 19 d’ells eren presumptament falsificats.

DNI presumptaments falsifictas

Detingut a Tarragona un home que tenia vuit ordres de detenció arreu de l'estatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de Tarragona van detenir, el passat dimarts 17 d’abril, un home de 42 anys acusat de ser l’autor de delictes de falsificació de documents i estafes. El detingut contenia 8 ordres de recerca i detenció, dues d’elles li decretaven presó.

Tres agents de paisà van observar al passeig Rafael de Casanova a Tarragona, un home d’aparença sospitosa i el van identificar. El detingut no els hi va donar explicacions clares i els mossos van decidir escorcollar-lo, van trobar-hi diferents documents tipus DNI i a l’interior de la motxilla altres documents.

Finalment, els agents van traslladar-lo a dependències policials de Tarragona i un cop allà, mitjançant les empremtes dactilars, van comprovar que no era la persona que havia dit ser. Van veure que tenia 8 ordres de recerca i detenció, dues de les quals ordenaven el seu ingrés a presó per delictes d'estafa.

Tot seguit es van identificar factures de telèfon que tenien com a titulars el nom de persones amb documents falsificats. Concretament, van intervenir 28 documents acreditatius, 19 d’ells presumptament falsificats, 8 a nom de diferents persones i 10 targetes SIM de telèfon mòbil. El detingut, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

A través d'un comunicat, els Mossos d'Esquadra han dit, «la importància de no donar dades personals a persones que no siguin de confiança». A més, han explicat que és necessari anar amb compte amb la informació que es publica a la xarxa i tenir cura de qui hi pot tenir accés.

tracking