Diari Més

Torna una nova edició del Tàrraco Tapes

A partir de dijous fins a l’1 de maig 46 establiments oferiran les seves creacions

Imatge de la presentació de la vuitena edició

Torna una nova edició del Tàrraco TapesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La novena edició del Tàrraco Tapes començarà dijous i persegueix un objectiu: arribar a les 50.000 racions i, d’aquesta manera, superar la xifra de totes les edicions anteriors. El certamen s’allargarà fins al dia 1 de maig i comptarà amb la participació de 46 establiments. 37 oferiran la tapa i la canya o Quinto Estrella Damm per 2,5 euros i 9 més el menú de tapes de 30 euros, amb 7 racions i dues ampolles d’Estrella Damm. «L’objectiu és superar la fita de les 50.000 tapes en un any tan olímpic per a Tarragona», expressava el regidor Comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, durant la presentació del Tàrraco Tapes a l’Anella Mediterrània.

Gairebé mig centenar d’establiments de la ciutat de Tarragona participaran, a partir de dijous, en la novena edició del Tàrraco Tapes. El director de vendes d’Estrella Damm a Tarragona, Josep Lluís Castro, va subratllar «l’aposta per l’originalitat i la qualitat d’una idea que manté l’esperit original de la primera edició, que no és altre que reforçar el vincle entre els hostalers i els seus clients».

Les tapes que els establiments oferiran durant les properes setmanes seran jutjades pels clients. La guanyadora competirà en el certamen d’àmbit estatal, que se celebrarà a Sitges sota el nom de La tapa de l’any i reunirà les millors tapes de les rutes organitzades per Estrella Damm. «Volem posar èmfasi en l’excel·lència, l’originalitat i la innovació de les tapes», expressava Castro. Per aquest motiu, els establiments participants van poder comptar amb l’ajuda del xef Diego Campos qui, a través d’un simposi, va donar idees per poder elaborar tapes noves i més fresques.

Els 37 bars i restaurants que oferiran la promoció d’una tapa i una canya o Quinto Estrella Damm per 2,5 euros es concentren al centre de Tarragona. La majoria es troben entre la Rambla Nova i la Part Alta i un grapat es podran gaudir al barri del Serrallo. Javier Villamayor va voler felicitar els organitzadors per portar a Tarragona un «esdeveniment social d’impacte». També va destacar la seva «vocació mediterrània», que «encaixa a la perfecció amb l’esperit de Tarragona i els Jocs».

tracking