Diari Més

Successos

Detenen el pressumpte autor dels furts a l'interior dels vehicles

Aquest matí han aparegut una dotzena de cotxes amb els vidres trencats, una situació similar s'ha produit a la Part Alta

Com sempre, el vidre que trenquen és el petit del darrere

Tornen a trencar una dotzena de vidres de cotxesNil Morato

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vandalisme continua viu a la Part Baixa de Tarragona. Des de fa uns mesos s’han vist una gran quantitat de cotxes amb els vidres trencats, els quals haurien estat forçats per intentar robar al seu interior, de manera molt especial al carrer Manuel de Falla. Avui al matí, han aparegut una dotzena de cotxes afectats pel vandalisme en aquest carrer de la Part Baixa. Per altra banda, la Guàrdia Urbana ha detingut una persona com a presumpte autor de furts a l’interior d’un mínim de quatre vehicles que es trobaven a la zona del pavelló del Serrallo, a pocs metres de Manuel de Falla.

Una situació similar s'ha produït a la Part Alta. Segons ha informat l’Ajuntament, diversos cotxes aparcats en carrers d’aquest barri han resultat amb vidres trencats, tot i que no ha facilitat el nombre de vehicles afectats.

En els casos de Manuel de Falla, tal com ja ha succeït en les vegades anteriors, els vidres que han trencat són, majoritàriament, els petits de la porta de darrere. Els veïns asseguren que ja estan cansats d’aquesta situació, ja que contínuament trenquen els vidres dels cotxes. Sense anar més lluny, el 24 de març van ser sis els cotxes, també aparcats a Manuel de Falla, que van ser objecte de vandalisme. En aquella data, també es va detectar un vehicle amb el vidre trencat al nou pàrquing dissuasiu del passeig de la Independència. En aquesta zona de la ciutat, s’han repetit les accions que han tingut com a objecte cotxes aparcats al voltant del citat carrer.

tracking