Diari Més

El banquet romà Convivum tindrà lloc al Claustre Sant Pau del Seminari

La 3ª edició d’aquest sopar-bufet de gastronomia romana se celebrarà el 30 d’abril

Un dels plats de la passada edició del Convivium.

El banquet romà Convivum tindrà lloc al Claustre Sant Pau del SeminariManel Antolí (RVEdipress) | Cedida per Tarragona Turisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Convivium, el banquet romà que s’organitza en el marc de les jornades gastronòmiques Tàrraco Taula, celebrarà la seva 3ª edició tot estrenant nova ubicació. Enguany, el sopar-bufet de gastronomia romana se celebrarà al Seminari, al claustre de la capella de Sant Pau, el dilluns 30 d’abril a dos quarts de nou del vespre.

Aquesta trobada gastronómica proposa reviure un banquet de l’Antiga Roma i està elaborat pels restaurants Llagut, Cócvla, La Xarxa, Àpats Quattros i Ares i la pastisseria Velvet MGL. També compta amb la col·laboració del forn de pa Jordi Andreu Generació, la cervesa Rosita i els cellers 9+, Frisach, Carlània i Orto Vins. L’esdeveniment s’iniciarà amb les xerrades magistrals sobre la cultura del vi i la cuina del director de l’ICAC, Joan Gómez Pallarès i del catedràtic Joaquín Ruiz de Arbulo. A més, el grup de reconstrucció històrica Thaleia recrearà la quotidianitat d’un banquet romà amb tots els seus personatges.

El sopar inclou 10 plats, postres, vi, cervesa i el pa romà artesà i té un cost de 30 euros. Els tiquets ja es poden adquirir als establiments participants.

tracking