Diari Més

Indústria

Reconeixement a les químiques tarragonines per la seguretat laboral

L'empresa Activa Mútua ha reconegut l'exhaustiu control d'accidentalitat laboral a BASF, ASESA i IQOXE

Manuel Moreno i Magí Casellas, director de Madrid i director de l'Àrea de Gestió d'Organització Territorial d'Activa Mútua, respectivament, al costat de Javier Escolar, ESHQ Officer Spain i Antonio Chamorro site manager de BASF.

Reconeixement a les químiques tarragonines per la seguretat laboral

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres de les companyies més importants del sector químic tarragoní com sónBASF,AsfaltosEspañoles(ASESA) iIndustriasQuímicasdel Óxidode Etileno(IQOXE), han sigut reconegudes per Activa Mútua, per l'efectivitat de la seguretat dels seus treballadors.

La mútua col·laboradora amb la Seguretat Social número 3, Activa Mútua, ha atorgat uns diplomes que donen pas a una acreditació per l'accés a l'anomenat «Bonus», un sistema d'incentiu per les empreses que redueix les cotitzacions professionals si les companyies s'han distingit per una contribució eficaç en la reducció de la sinistralitat dels treballadors. Unes ajudes que pretenen disminuir i prevenir l'accidentalitat laboral.

El diploma a laBASF, va ser lliurat per MagíCasellasi Manuel Moreno, director de l'Àrea de Gestió d'Organització Territorial i director de Madrid d'Activa Mútua, a Antonio Chamorro, site mànager i al ESHQ Officer Spain, JavierEscolar. BASF Construction Chemicals Spainha aconseguit aquest «Bonus» en els últims 5 anys. En l'últim exercici, l'import cobrat va ser de 12.409 euros.

EnAsfaltosEspañoles(ASESA), el diploma va ser lliurat pel director de la Delegació Territorial de Tarragona d'Activa Mútua, JoanTuà, al director general d'ASESA, José Luis Prieto. Aquest mateix dia, un treballador d'ASESA, Albert Recasens, també va ser premiat per haver aconseguit l'accèssit del «V Concurs Fotogràfic Activa Mútua», valorat en 500 euros per la fotografia Finalitzant una jornada d'altura.

Finalment, el director de la Delegació Territorial de Tarragona d'Activa Mútua també va lliurar el diploma «Bonus2015» a l'empresaIQOXE.

tracking