Diari Més

Comerç

El Camp de Mart acollirà la Fira de la Terra

Aquest cap de setmana el Camp de Mart s'omplirà d'artesania, teràpies naturals i esoterisme

L'Auditori del Camp de Mart tornarà a acollir espectacles de gran format el pròxim estiu.

Prats considera que reobrir L'Auditori del Camp de Mart «és una temeritat»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira de la Terra tindrà lloc a partir del divendres 13 i fins al diumenge 15, de 10 h fins a les 21 h, al Camp de Mart de Tarragona. S'hi podran trobar productes saludables gastronòmics, articles per a la llar, complements, bijuteria i altres accessoris. També s'hi realitzaran activitats relacionades amb aquest sector.

Tirades de tarot, grafologia, reflexoteràpia, aromateràpia,ordre teràpia, música en viu, meditació,mindfulness, ChiKun, interpretació de somnis, ioga, interpretacions de l'estat d'ànim i la personalitat amb fang o un taller dekokedames, són algunes activitats que s'hi podran trobar al parc. Durant totes les jornades hi haurà jocs didàctics de fusta, xerrades i tallers sobre aromateràpia,kokedamasi com interpretar els somnis.

A més, divendres a les18.00 hhi haurà untaller show cooking sobre nutrició, alimentació i rendiment òptim. Dissabte a les 19.30 h s'ambientarà la fira amb música de la mà de Soulman Quartet. Finalment el diumenge, a les 12 h, es farà un vermut musical i una representació de teatre al carrer.

tracking