Diari Més

Mobilització

Els policies locals es concentraran demà a Tarragona per demanar jubilar-se abans

Els sindicats UGT, CCOO, CSIF, CSL i COP convoquen concetracions arreu de l'Estat

La concentració es farà davant de la subdelegació de Govern de Tarragona.

Els policies locals es concentraran demà a Tarragona per demanar jubilar-se abansGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els sindicats de policia local de la UGT, CCOO, CSIF, CSL i COP, que formenpart de la plataforma que impulsa la jubilació anticipada de les policies

locals convoca concentracions a tot l’Estat per als dies 23 de març, 6 d’abril i20 d’abril, de les 11 a les 12 del matí, davant de les subdelegacions del Govern. Tarragona també hi participarà demà davant de la delegació de la Imperial Tarraco.

Les entitats porten molts anys treballant per l’avançament de l’edat de jubilació de les policies locals, i consideren que quan només falta un tràmit per poder culminar l’assoliment d’aquesta reivindicació, «el ministre d’Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, manté bloquejada de manera unilateral i injustificada la tramitació del projecte normatiu des de fa sis mesos».

En aquest context, els sindicats convocants demanen de manera immediatal’aprovació de les normes que permetin l’avançament de l’edat de jubilaciód’aquest cos policial. És per això, que convoquen més de 50 concentracions a

tot l’Estat davant les subdelegacions del Govern, que tindran el seu punt d’inici aquest divendres, 23 de març, d’11 a 12 hores, coincidint amb lesreunions del Consell de Ministres, i es repetiran els divendres alterns, 6d’abril i 20 d’abril.

tracking