Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Tarragona, guardonat pel seu grau de digitalització administrativa

El reconeixement s’atorga avui, 21 de març, en la sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en el marc de la celebració del Congrés de Govern Digital Local

Façana de l'Ajuntament de Tarragona.

La nova modificació de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Tarragona preocupa a USOCDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha estat guardonat pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC) pel seu grau de digitalització. Aquesta distinció reconeix que el consistori «es troba entre les administracions locals més destacades». El reconeixement s’atorga avui, 21 de març, en la sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en el marc de la celebració del Congrés de Govern Digital Local.

Aquests premis de l’Administració Oberta destaquen l’administració digital als ajuntaments i consells comarcals d’acord amb uns indicadors objectius que proposa el Consorci AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis del Consorci AOC. El seu objectiu és valorar i reconèixer la implantació i ús dels serveis d’Administració electrònica als ajuntaments catalans.

Els paràmetres analitzats a l’estudi s’agrupen en sis blocs: informació (carpeta del ciutadà, seu electrònica, perfil del contractant i si publica la informació cartogràfica, entre d’altres), tramitació, intercanvi de dades, signatura electrònica, normativa en matèria d’administració electrònica. Finalment, també valora si l’ajuntament ha adoptat un mètode de treball per digitalitzar la seva gestió interna.

tracking