Diari Més

Animals

Tarragona acollirà la V Passejada de Gossos per promoure el civisme

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona Conjuntament amb el Consell de Veterinaris de Catalunya organitza el proper dia 8 d'abril aquesta activitat

4a edició de la Passejada de Gossos de Tarragona

4a edició de la Passejada de Gossos de TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona Conjuntament amb el Consell de Veterinaris de Catalunya organitza elproper dia8 d'abril la V Passejada de Gossos.Ésrealitzarà el Dia 08 d'abrilen motiu del Mes de la Salut que organitza l'Ajuntament de Tarragona, per tot el centre de la ciutat. Té com a objectiu conscienciar de la importància i el civisme a la ciutat tant pels propietaris dels animals com pels ciutadans amb qui es comparteix la via pública.

LaPlaçade la Font serà el punt d'inici i d'arribada de l'activitat, que començarà a les 11.30 hores, seguint direcció cap a Cos del Bou, pujaran per la Pujada de la Peixateria fins a laPlaçadel Rei. El recorregut continuarà pel passeig de Sant Antoni direcció Via Augusta. Una vegada allà anirem direcció Balcó del Mediterrani i per la Rambla Nova fins a la Plaça Imperial Tàrraco, continuaran direcció Marqués de Montoliu finsAvingudade Catalunya finsels portaldel RoserfinslaPlaçade la Font on finalitzarà la passejada.

El recorregut és de5kmaproximadament i es preveu que tingui una durada d'una hora i mitja. Durant el recorregut es farà una parada perquè els animals puguin descansar i beure aigua.

La jornada, segons informen els organitzadors, és oberta a totes les persones que tinguin animals de companyia, i hauran de demostrar durant el recorregut el seu civisme, el respecte per l'entorn i envers els ciutadans.

Per inscriure's és imprescindiblecomplirels següents requisits:

- Dur lligat l'animal decompanyiaamb corretja o cadena

-Dur els gossos potencialment perillosos amb morrió

-Recollir les dejeccions i llançar-les al contenidor de rebuig. Portar a sobre bosses de femtes.

-Els gossos participants hauran de portar xip.

-Seguir l'itinerari establert per l'organització.

-Respectar al vianant.

La inscripció és per un sol animal, s'han de fer tantes inscripcions com mascotes voleu portar a la passejada. L'activitat compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona,Arion, Avellana de Reus i la Fundació TanAmigosi el patrocini de VermutYzaguirre.

tracking