Diari Més

Policial

Pixa a la porta de l'hospital, rellisca, s'obre el front i acaba detingut per resistència a l'autoritat

L'home anava begut i es va encarar i va insultar els agents de la Guàrdia Urbana que el van atendre

Imatge de l'exterior de l'Hospital Sant Pau i Sant Santa Tecla.

Indemnitzen un noi de 15 anys a qui van extirpar un testicle per un error comès a Santa TeclaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 33 anys ha estat detingut la nit d'aquest dilluns com a presumpte autor de delictes de resistència i desobediència a agents de l'autoritat. Els fets van passar a les 22.15 h, quan es va rebre la trucada del vigilant de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, qui alertava que una persona es trobava alterant l'ordre a la zona.

Segons que han informat des de la Guàrdia Urbana de Tarragona, la detenció es va produir després que l'home s'encarés de manera violenta i insultés als agents que es van desplaçar fins a la Rambla Vella per atendre l'avís.

L'home presentava la cara ensangonada, cops a l'ull i al nas i un tallal front, de dos centímetres. També mostrava signes evidents d'estar sota els efectes de l'alcohol i caminava alterat pels voltants de l'hospital.

Segons va explicar el vigilant de seguretat, l'individu havia acompanyat un home a la sala d'espera d'urgències. Després de provocar un petit aldarull va ser convidat a abandonar el centre. Segons la mateixa font, l'individu, després de pixar davant de la porta de l'hospital, va relliscar i topar amb la cara a terra.

tracking