Diari Més

Tarragona acollirà diumenge el IV Aplec de Bandes de Setmana Santa

El mateix dia també es realitza el II Concurs de Tambors i Bombos ‘La Presa de Jesús’

Imatge del I Concurs de Tambors i Bombos 'La Presa de Jesús'.

Tarragona acollirà diumenge el IV Aplec de Bandes de Setmana SantaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Tarragona acollirà, el proper diumenge 11 de març, el IV Aplec de Bandes de Setmana Santa i el II Concurs de Tambors i Bombos ‘La Presa de Jesús’. Una dotzena de bandes participaran a l’aplec, mentre que al concurs en prendran part un total de sis.

La 4a edició de l’Aplec de Bandes de Setmana Santa començarà a tres quarts de 12 del migdia des de les escales Reials i seguirà pel Moll de Costa fins a finalitzar a la pèrgola de la Confraria de Pescadors. En aquest esdeveniment participaran dotze bandes -de tambors i bombos, cornetes i musicals- vingudes de llocs com Tarragona, Benicarló, Reus o Osca.

Per altra banda, la segona edició del Concurs de Tambors i Bombos ‘La Presa de Jesús’ tindrà lloc a la tarda. Començarà a tres quarts de 6 des del carrer Salou del Serrallo i realitzarà un recorregut pels carrers interiors que finalitzarà a la plaça de Sant Magí. Allà es realitzaran els tocs de concurs davant el jurat. Hi participaran sis bandes de Tambors i Bombos vingudes de Tarragona, Osca i Terol.

tracking