Diari Més

Empreses

El Port de Tarragona consolida el lideratge agroalimentari amb un nou congrés

És internacional, se celebrarà els dies 10 i 11 de maig i té la col·laboració de Puertos del Estado

Josep Andreu, en primer pla, i José Llorca, en segon, ahir durant la presentació del congrés.

El Port de Tarragona consolida el lideratge agroalimentari amb un nou congrésCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona tornarà a demostrar el seu lideratge en el sector de l’agroalimentació amb l’organització de la segona edició de l’Agrifood International Congress. Es tracta d’un fòrum que comptarà, previsiblement, amb la participació de desenes d’empreses del sector i l’arribada a la ciutat de Tarragona de més de 200 persones. «Com a líders, tenim la responsabilitat de consolidar aquest congrés per reunir els agents actius del sector i intercanviar informació i coneixements», detallava el president del Port, Josep Andreu.

L’Agrifood International Congress es va celebrar per primera vegada l’any 2016. «Es va cuinar a la nostra ciutat», explicava Andreu sobre una primera edició que «va superar les nostres expectatives». La valoració positiva del primer fòrum agroalimentari organitzat a Tarragona i des de Tarragona va animar al Port a seguir amb la iniciativa, que és bianual. A més, tornarà a comptar amb la col·laboració de Puertos del Estado. El seu president, José Llorca, assegurava que «cal consolidar-ho de cara al futur» perquè el de Tarragona «és el port més important del país i de la mediterrània en el sector agroalimentari».

En aquesta edició, que arribarà els dies 10 i 11 de maig al Tinglado 1, s’ha mantingut el mateix format que en la primera, amb un dia i mig de ponències. Es debatran diversos temes, des de la producció de matèries primeres, passant pel seu abastiment, transport i logística, fins arribar a la producció ramadera i, finalment, al consumidor.

tracking