Diari Més

Municipal

Les estades esportives de Setmana Santa incorporen el servei d'acollida gratuït

Les inscripcions a les activitats comencen el proper dilluns 26 de febrer

Imatge d'arxiu d'infants jugant a handbol.

Les estades esportives de Setmana Santa incorporen el servei d'acollida gratuïtClub Handbol Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) organitza, un any més, les Estades Esportives de Setmana Santa. Les inscripcions a l’esdeveniment, que tindrà lloc del 26 al 29 de març al complex esportiu municipal de Campclar, començaran el proper dia 26 de febrer. Com a novetat, l’activitat incorpora enguany el servei d’acollida gratuït.

L’activitat està adreçada a infants entre 4 i 14 anys.

Durant les estades realitzaran diferents propostes esportives adaptades a les edats dels participants: des de tallers psicomotrius per als més petits fins a jocs d’iniciació a diferents esports per als més grans.

Una de les novetats d’aquesta edició és la posada en marxa d’un servei d’acollida gratuït entre les 8 i les 9 del matí. Les activitats es realitzaran des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia.

Les persones abonades al PMET poden realitzar les inscripcions a partir de la setmana vinent a qualsevol instal·lació esportiva municipal: Campclar, Riu Clar, Part Baix i Serrallo, Sant Pere i Sant Pau, Bonavista i Sant Salvador. Les persones no abonades podran inscriure’s a partir del dia 5 de març. El preu de les estades és de 36 euros per a les persones abonades i de 48 euros per a la resta de persones.

tracking