Diari Més

Protesta

Centenars de Policies Nacionals i de Guàrdia Civils protesten a Tarragona per l'equiparació salarial

El ministre de l'Interior va anunciar aquesta setmana que només injectaria 500 milions d'euros en tres anys enlloc de 1.500

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta tarda, a les 17 hores, s'han concentrat més d'un centenar de Policies Nacionals i Guàrdia Civils a la plaça Imperial Tarraco per demanar l'equiparació salarial amb les policies autonòmiques.

Membres del partit de Ciutadans Tarragona han participat a la manifestació per recolzar els dos cossos policials. El periodista d'actualitat Angel Moya, de El Programa de Ana Rosa, ha piulat una foto de la protesta de Tarragona per mostrar el suport a la Policia Nacional i als Guàrdia Civils.

La protesta forma part de les concentracions provincials que es celebren cada setmana arreu de l'Estat davant la decisió del ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido de reduir la injecció de diners a500 milions d'euros en tres anys per al complement específic i la productivitat quan l'oferta inicial, al gener era de 1.500 milions.

Els sindicats i les associacions professionals de la policia espanyola i la Guàrdia Civils van titllar l'anunci, aquest dimarts, de «misèria inacceptable» i que la decisió«ofèn i falta el respecte» al col·lectiu policial.

Imatge dels membres de Ciutadans Tararagona a la protesta d'avui a la Imperial Tarraco.

Centenars de Policies Nacionals i de Guàrdia Civil protesten a Tarragona per l'equiparació salarialCiutadans Tarragona

El ministre de l'Interior va anunciar aquesta setmana que només injectaria 500 milions d'euros en tres anys enlloc de 1.500.

Centenars de Policies Nacionals i de Guàrdia Civil protesten a Tarragona per l'equiparació salarialRaquel Sans

tracking