Diari Més

Societat

La Muntanyeta busca voluntaris

Es busquen persones que vulguin dedicar una part del seu temps per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral

La participació dels tarragonins en aquest esdeveniment va tornar a ser molt elevada.

La caminada de la Muntanyeta torna a omplir els carrersCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) La Muntanyeta busca voluntaris. Concretament, l’associació busca persones que vulguin dedicar part del seu temps a donar suport a les activitats i tasques que es desenvolupen a l’entitat i, d’aquesta manera, millorar la vida de les persones amb discapacitats.

Els interessats poden consultar a la borsa de voluntariat les places disponibles. En aquest espai es detallen les necessitats de l'entitat, així com les hores de dedicació i les tasques a desenvolupar en cada cas concret. Hi ha voluntariats de suport a les activitats o sortides, així com també es cerquen persones que puguin donar un cop de mà en la jardineria del centre, entre d'altres.

Les persones que vulguin ser voluntaris de la Muntanyeta poden informar-se dels requisits i la documentació necessària al Punt de Voluntariat de Tarragona. L'horari d'atenció és dilluns de 10 a 12h i dimecres de 17 a 19h. També poden enviar un correu a puntvoluntariat@tarragona.cat .

tracking