Diari Més

Exposició

Arriba la TarracoClick més solidària a la Tarraco Arena

Somos Click cedirà els beneficis del marxandatge de l'associació al Banc dels Aliments

Del 23 al 25 de febrer la Tarraco Arena Plaça (TAP) acollirà la TarracoClick,

Arriba la TarracoClik més solidària a la Tarraco ArenaTarraco Arena

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Del 23 al 25 de febrer la Tarraco Arena Plaça (TAP) acollirà la TarracoClick, l’exposició més gran de Playmobil de la Costa Daurada.

A l'exposició, decaire familiar, reunirà a col·leccionistes que arriben de tot Catalunya i d’altres indrets que recreen amb aquests joguets grans composicions sobre la història que ens envolta. Des de l’antiga Tàrraco, passant pels templers, fins a les actuals ciutats modernes, recreat amb aquests fantàstics ninots.

Somos Click, en aquesta primera edició, cedirà els beneficis de la venta de 300 samarretes i 7.000 xapes de l’associació al Banc dels Aliments.Des del Banc dels Aliments s'instal·larà una carpa on es faran tallers infantils i altres activitats per promoure i explicar totes les activitats de l’entitat.

Somos Clicks és una entitat sense ànim de lucre que organitza exposicions de playmobils i destina els beneficis a obres socials de caire infantil. A cada ciutat on fan una fira col·laboren amb una entitat local.

L'esdeveniment comptarà amb foodtrucks, circuit de carreres RC, concurs infantil de diorames, parc infantil i inflables, entre d'altres.

Els horaris per l'exposició són: el divendres 23,de 17 a 20 hores; i el dissabte i diumenge d'11 a 20 hores. Les entrades costen entre 2 i 3 euros.

tracking