Diari Més

Petició de mà a la Disfressa d'Or

Un dels membres de la comparsa Amics de la Part Alta va demanar matrimoni a la seva parella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant el descans del certamen de la Disfressa d'Or de Tarragona, un noi de la comparsaAmics de la Part Alta va demanar matrimoni a la seva parella a l'escenari de la Tàrraco Arena Plaça (TAP).

El noi li va demanar a la seva xicota que obrís un regal, just posant-se de genolls i amb un ram de flors, i a continuació es va declarar davant de les 3.000 persones que omplien la TAP.

Tots dos membres dels Amics de la Part Alta es van abraçar i la resta de comparsa es van sumar al moment romàntic de la nit.

Des de TAC 12 és podrà veure la retransmissió de la Disfressa d'Or. Demà dissabte a les 11.30 hores del migdia, el diumenge a les 8.30 hores, i els dos dies a les 22.30 hores. Més informació a la seva web.

La Disfressa d'Or és un dels esdeveniments tarragonins més esperats durant tot l’any. Ahir la TAP va aplegar 18 comparses, en un show que va començar a dos quarts de deu de la nit i que va tenir, com a presentador, el cantant de Pepet i Marieta, Josep Bordas. Aquesta va acabar amb triomf d'Aerodance.

Imatge de la petició de mà de la Disfressa d'Or de Tarragona.

Petició de mà a la Disfressa d'OrTAC12

tracking