Diari Més

El projecte de la galeria de tir a Sant Salvador està pendent d'execució

El president del Club de Tir Jordi Tarragó, Xavier Fau, diu que el 80 per cent de la competició es durà a terme al pavelló d’esports del barri

Galeria del Club de Tir Jordi Tarragó, ubicat al barri tarragoní de Sant Salvador.

El projecte de la galeria de tir a Sant Salvador està pendent d'execucióCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp de Tir Jordi Tarragó, seu d’algunes de les competicions de tir dels Jocs Mediterranis, està pendent de l’execució del projecte de reforma i millores i, de manera especial, de la nova galeria. El president del Club de Tir Jordi Tarragó, Xavier Fau, va manifestar ahir a aquesta redacció que «pensem que faran el projecte, però nosaltres no en sabem res ni tinc clar que el vulguin fer». Fau va comentar que el 80 per cent de les proves de tir amb armes d’aire comprimit es farà al pavelló d’esports de Sant Salvador, mentre que les competicions de carabina i pistola lliure s’han de fer al citat camp de tir, ja que la distància entre el tirador i la diana és de cinquanta metres. També serà l’escenari del tir al plat, però aquesta modalitat no requereix cap tipus de galeria.

El regidor comissionat per als Jocs per l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, va dir, per la seva banda, que «el projecte de reforma i adequació del camp de tir està elaborat i l’estem acabant». Aquesta intervenció suposarà «un salt qualitatiu i de millora». Preguntat si el projecte contempla la construcció de grades destinades als aficionats, Villamayor va dir que el més probable és que es posin diverses fileres de cadires, «ja que, per les característiques de l’espai, la instal·lació té poca capacitat i la galeria no permet rebre massa públic».

El president del Club de Tir Jordi Tarragó va recordar que «la galeria és necessària i es pot fer en un mes perquè no requereix grans obres», per la qual cosa, en aquest sentit no es va mostrar preocupat pel fet que no s’hagin realitzat les obres. Fau va recordar que fa uns mesos «van venir a prendre mesures», però des de llavors «no s’ha fet res més».

A més de posar al dia les diverses instal·lacions destinades pròpiament a la pràctica esportiva, el camp de tir de Sant Salvador, inaugurat a finals dels anys seixanta, requereix una actualització integral, també pel que fa a millores en el terreny i efectes decoratius que contribueixen a dotar l’espai d’un aspecte adequat per practicants i públic assistent.

tracking