Diari Més

ERC denuncia el «desgavell organitzatiu» en les gestió dels Jocs

Els republicans demanen una reunió urgent de la comissió de seguiment dels Jocs per tal que s’expliqui l’estat de l’elaboració del Pla cultural dels Jocs

El Primer Tinent d'Alcalde, José Luis Martín (PP), és el nou encarregat del Pla Cultural dels Jocs.

El PP i una empresa externa es fan càrrec del Pla Cultural dels JocsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arran de l’anunci que l’elaboració Pla Cultural dels Jocs ha passat a mans del Partit Popular, el grup municipal ERC-MES-MDC ha demanat una convocatòria urgent de la comissió de seguiment dels Jocs del Mediterrani. Els republicans demanen que el govern municipal els expliqui en quin punt es troba l’elaboració del Pla Cultural i a què es deu el canvi de la regidora Begoña Floria al capdavant del projecte pel regidor José Luís Martín.

El portaveu del grup municipal, Pau Ricomà, denuncia que «ens trobem davant d’una nova nostra d'opacitat i desconcert. Begoña Floria, consellera de Cultura, es rodeja d'un equip, contracte un nou assessor, i a les setmanes ho deixa córrer. Ens han d’explicar què està passant i el per què del canvi». Ricomà titlla d’«incomprensible» en canvi de mans de la direcció del Pla Cultural, ja que Martín «mai ha demostrat el mínim interès pels temes culturals». Per ERC, això demostra «la falta de rumb, de projecte i de coherència en la gestió del govern de la nostra ciutat» i «el desgavell organitzatiu» en la gestió dels jocs.

El grup municipal republicà va reclamar al govern de la ciutat, en data 18 i 30 de gener, la convocatòria de la Comissió de seguiment dels Jocs per tal de tractar assumptes com són l’estat de la situació econòmica, la programació cultural, la gestió posterior dels equipaments i la promoció i venda d’entrades. Ricomà denuncia que «a hores d’ara ni hem rebut resposta ni ha estat convocada la citada comissió».

tracking