Diari Més

La CUP assegura que els tècnics municipals s'han plantat i no volen assumir la programació cultural de Tarragona 2018

La formació reclama conéixer el contingut de la programació i saber on es farà, «perquè bona part dels equipaments municipals estan tancants».

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grip municipal de la CUP de Tarragona afirma, en un comunicat que ha fet públic aquesta tarda, que s'ha produït una 'dimissió en bloc' dels tècnics de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona respecte de la seva tasca en la programació cultural dels Jocs Mediterranis.

La formació reclama «transparència»al govern municipal «amb tot aquest desgavell» i vol conèixer els detalls sobre el programa «i per què ha causat tant de malestar dins la Conselleria de Cultura».

Segons expliquen els cupaires, Begoña Floria va decidir que fossin els tècnics municipals els que assumissin la programació cultural, enlloc de fer-se des de la Fundació Jocs Mediterranis, com va decidir l'anterior regidor, Jocsp M. Prats. «Entenem que aquesta decisió tenia tota la seva lògica, ja que la dotació de personal de Cultura fa temps que és clarament insuficient i si les feines es tiren endavant és perquè les persones que hi fan feina tenen una capacitat de treball més que demostrada i són uns grans professionals», asseguren els cupaires.

La CUP assegura que, a cinc mesos de la celebració dels JOcs, «continuent sent moltes les incògnites» al seu voltant. Afirmen: «l'endeutament que deixarà a la ciutat continua creixent, el futur de les instal·lacions esportives, després de l'intent de privatització no reeixit, i la Comissió Especial Municipal que havia de rendir comptes sobre els Jocs als grups municipals ha agafat vacances indefinides...»

tracking