Diari Més

Méndez de Vigo inaugurarà les obres de remodelació del Nou Estadi

El PDeCAT anuncia que no assistirà a la visita i lamenta que dos projectes no hagin començat

Imatge d'arxiu del portaveu del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo.

Méndez de Vigo a Puigdemont: «amb qui ha de debatre és amb Albiol i no amb Rajoy»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo, inaugurarà avui, dimarts, les obres de millores que s’han fet al Nou Estadi en els darrers mesos, per tenir-lo a punt per a les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis. La visita del ministre no comptarà amb la participació del Partit Demòcrata. Aquesta formació va informar ahir que «arran del context actual», els membres del grup municipal «no assistirem a la visita».

Méndez de Vigo acudirà al Nou Estadi, on coincidirà amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Club Gimnàstic, Josep Maria Andreu. El ministre visitarà els canvis que s’han operat al Nou Estadi, de manera especial a la zona de Tribuna. Seguidament, es traslladarà a la gespa, on es pronunciaran els parlaments. Després, anirà a les obres de construcció de la piscina de 50 metres a l’Anella Mediterrània.

Les obres de remodelació han consistit, principalment, en la reparació i sanejament de la tanca perimetral del terreny de joc, la millora dels accessos i la supressió de les barreres arquitectòniques, a més de la creació de sales per a vips i de la grada d’animació, l’ampliació dels serveis i del bar i la millora de l’enllumenat exterior. La reforma del Nou Estadi ha estat finançada pel Consell Superior d’Esports amb 1,7 milions d’euros.

L’absència

La renúncia del PDeCAT a assistir a la visita de Méndez de Vigo obeeix, entre altres motius, al fet que, segons aquesta formació, «queden cinc mesos per l’inici dels Jocs Mediterranis i ni tan sols s’han licitat dos projectes, com són la reforma del velòdrom ubicat a l’Anella Mediterrània, ni l’adequació del camp de tir del barri de Sant Salvador». «Tampoc sabem quin és el cost econòmic d’ambdues actuacions i d’on es preveu aconseguir el finançament», va manifestar la regidora Cristina Guzmán, qui considera «imperdonable» que «un dels pocs projectes que beneficien als barris de la ciutat fora de l’Anella Mediterrània, no s’acabi materialitzant».

Guzmán va lamentar «la mala gestió» de l’equip de govern municipal. «El febrer de l’any passat, assegurava que el projecte de la remodelació del camp de tir estaria enllestit i licitat abans de l’estiu del 2017», i l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros «també va dir que les obres del velòdrom començarien abans de l’estiu del 2017», va remarcar la regidora del PDeCAT.

tracking