Diari Més

Municipal

El PDeCAT no assistirà a la visita de Méndez de Vigo a Tarragona

El Ministre d’Educació, Cultura i Esports visita la ciutat en motiu de la inauguració de les obres de remodelació del Nou Estadi

Imatge d'arxiu del portaveu del PDeCAT a l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, acompanyat de la regidora Cristina Guzmán.

regidor, Dídac Nadal, Albert Abelló, Ajuntament de Tarragona, PDeCAT, substituirà, portaveuACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona ha anunciat que no assistirà a la visita que el ministre Méndez de Vigo farà a Tarragona. El grup municipal ha pres aquesta decisió, comunicada pel nou portaveu Dídac Nadal, arran del context polític actual que es viu a Catalunya. Cal dir que la visita del Ministre espanyol d’Educació, Cultura i Esports està prevista per aquest dimarts al matí en motiu de la inauguració de les obres de remodelació del Nou Estadi.

D’altra banda, el partit ha lliurat aquest dilluns una sol·licitud d’informació a Alcaldia amb l’objectiu de conèixer quan s’iniciarà la reforma del Velòdrom ubicat a l’Anella Mediterrània, quan començaran les obres d’adequació del Camp de Tir al barri de Sant Salvador, quin és el cost econòmic d’ambdues actuacions i d’on es preveu aconseguir el finançament.

«Queden cinc mesos per l’inici dels Jocs Mediterranis i ni tant són s’han licitat cap dels dos projectes», ha alertat la regidora del PDeCAT, Cristina Guzmán, que ha lamentat «la mala gestió» de l’equip de govern municipal. La regidora ha explicat que el PDeCAT preguntarà per l’estat del Camp de Tir i del Velòdrom en el plenari d’aquest dijous 25 de gener.

tracking