Diari Més

Religió

El cardenal Gregorio Rosa visita Tarragona i fa una conferència al Seminari

És un estret col·laborador de Mons. Óscar Romero, per això també es va reunir amb els voluntaris de l’associació tarragonina que porta el seu nom

Gregorio Rosa, durant la seva conferència al Seminari.

El cardenal Gregorio Rosa visita Tarragona i fa una conferència al SeminariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Convidat pel Comitè Óscar Romero de Tarragona i Reus, Mons. Gregorio Rosa Chávez, va visitar Tarragona aquest passat dimecres. Rosa Chávez, primer cardenal de la història de El Salvador creat pel papa Francesc –l’estiu passat– i bisbe auxiliar de l’arxidiòcesi de San Salvador, va visitar al matí la ciutat, i a la tarda es va reunir amb els voluntaris del Comitè Óscar Romero de Tarragona i Reus. Seguidament, al Centre Tarraconense El Seminari, va pronunciar una conferència titulada L’opció pels pobres d’Óscar Romero, un acte presidit per l’arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, i que va comptar amb la presència del president del comitè, Francesc Xavier Rius. La jornada es va cloure amb un sopar de germanor al barri de Torreforta.

El cardenal va definir Mons. Romero com «un veritable pastor i autèntic deixeble. Una persona de pau, tolerant amb tothom». Preguntat sobre el procés de canonització del beat Óscar Romero, el cardenal va explicar que «tot va segons el previst», afegint que «el Sant Pare està impacient perquè arribi el moment».

tracking