Diari Més

El cantautor i poeta Marwan actuarà a Tarragona aquest dissabte

L'artista presentara cançons noves i recitarà poemes a la sala Zero

Marwan presentarà el seu nou disc a Tarragona.

El cantautor i poeta Marwan actuarà a Tarragona aquest dissabteCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantautor Marwan actuarà aquest cap de setmana a la sala Zero. El concert serà el dissabte a les 22:30 hores i encara es poden adquirir les entrades.

El cantant i poeta torna amb Mis paisajes interiores de la ma de Sony Music Spain però també recuperarà cançons del seu anterior treball Apuntes sobre mi paso por el invierno. Marwanha aconseguit esdevenir en un dels cantautors més reconeguts del circuit de sales d'Espanya amb plens en totes les ciutats i amb uns nombres espectaculars també en algunes ciutats deLlatinoamèrica.

Marwan neix a Madrid el 5 de Març de 1979 fruit de l'amor d'un palestí i una espanyola. Als 15 anys es compra una guitarra per tocar música amb els seus amics. Aviat els discos de Serrat, Silvio Rodríguez i Savina que sempre van sonar a casa i cantautors de la generació dels 90 com Ismael Serrano, JorgeDrexlero CarlosChaouenfan que s'acabi orientant en aquesta línia. La seva obra també té influències de ManuChao,Calamaro,DamienRice,Nach,GlenHansard, IvánFerreiro,Bêbe, etc.

tracking