Diari Més

Obituari

Mor la presidenta de l'Associació de Veïns del Port, Rosa Puig

Puig, que ostentava el càrrec des de feia un any i mig, ha mort als 59 anys víctima de la malaltia que patia

Rosa Puig, presidenta de l'Associació de Veïns del Port, ha mort als 59 anys.

Mor la presidenta de l'Associació de Veïns del Port, Rosa PuigCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de l'Associació de Veïns del Port, Rosa Puig, ha mort la matinada d'aquest dilluns 15 de gener als 59 anys víctima de la malaltia que patia. Puig presidia aquest associació de veïns tarragonina des de fa un any i mig, quan va substituir al càrrec a Pepe Ruiz, qui també va morir a causa d'una malaltia.

Tot i que Puig era presidenta de l’entitat veïnal des de fa un any i mig, portava més de 15 anys implicada en aquesta associació com a vicepresidenta. Com a presidenta, destaca el fet d’incloure durant el seu mandat la volia de joventut amb l’objectiu de revitalitzar el barri del Port tot programant noves activitats.

La cerimònia per donar l’últim adéu a la presidenta de l’entitat veïnal de celebrarà a l’església de Sant Joan demà dimarts a les 11 del matí.

Condol de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Tarragona ha lamentat en un comunicat la mort de Rosa Puig. «L’última vegada que vaig parlar amb ella va ser amb motiu del Bany de Sant Silvestre, la qual cosa significa que fins al darrer moment ha estat al peu del canó. La trobarem molt a faltar i la recordarem sempre», ha expressat Josep Fèlix Ballesteros. En aquest sentit, l’alcalde ha afegit que «es tracta d’una pèrdua molt dura i difícil de cobrir. A tots ens deixa orfes d'una gran persona i d'una líder veïnal que tant va lluitar pel seu Barri del Port i per tota la ciutat».

tracking